Skip to main content

Geschiedenis

De naam Casteo komt van het van ouds bekende begrip Bouwmeester (Castelloloog). Een bouwmeester beheerst alle facetten van het vak. Hij heeft het ontwerp in zijn hoofd én weet dit ook te verwezenlijken; hij heeft kennis van materialen én hij is deskundig om het te bouwen. Een bouwmeester beheerst zijn vak. Dat is precies wat Casteo kenmerkt.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als bouwkundige bij tal van projecten in binnen- en buitenland en als partner van een gerenommeerd architecten- en bouwkundig bureau, ontstond bij Jan Slot de visie om voor zichzelf te beginnen. Dat leidde in 2008 tot de oprichting van Casteo.

In korte tijd wist Jan een vast team van deskundigen om zich heen te verzamelen, dat zich dwars door de crisis heen heeft bewezen als daadkrachtige en betrouwbare partner van haar opdrachtgevers.

Onze disciplines

Casteo is een allround bouwkundig bureau dat werkzaam is binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie, renovatie, zorg en onderwijs.

Ons team

Johan van der Woude

Directeur

Tirza van der Woude

Bureaumanager

Jan Slot

Oprichter / adviseur

Pieter Wilbert Molemaker

Bouwkundige / BIM modelleur

Guido Honders

Bouwkundige / BIM modelleur & coördinator

Alwin Benschop

Bouwkundige

Wihib Yusuf

Bouwkundige / BIM modelleur

Onze opdrachtgevers

Casteo werkt voor binnen- en buitenlandse architecten, ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers.

Wij leveren dagelijks een maximale inspanning om de relatie met onze opdrachtgevers te behouden en te verstevigen. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat op eerlijke en deskundige wijze aan hun eisen en verwachtingen wordt voldaan.  Met de meeste van onze opdrachtgevers werken wij dan ook al langdurig samen.